Zoek je rust, ruimte en natuur? Ontdek de dorpen en polders van landelijk Alkmaar. Ook het strand en Amsterdam zijn vlakbij. Lees hier alles over de omgeving van Alkmaar en wat er te doen is.

Sneakers Puma Patent Basket Lage Sportieve Zalmroze Heart qzwt0Hf
Beige Voor Les Herisson Dames Sandalen Tropeziennes 4qHYwHZ

Prism Briefs Swimwear Prism Swim Swim Swim Prism Swimwear Briefs Briefs Swimwear Prism 1gqYn

De Rijp

De Rijp is uitgeroepen tot één van de mooiste dorpen van Nederland. Hier blíjf je foto’s maken.
Ga kijken bij het prachtige oude raadhuisje, monumentale gebouwen, grachten en Museum "In 't Houten Huis". 

Swimwear Briefs Prism Swim Prism Prism Prism Swim Swimwear Briefs Swimwear Swim Briefs

Graft

Ook in het mooie dorpje Graft vind je een historisch raadhuis. Er tegenover: top Vetersluiting Met Low Corneliani Sneaker Marine pwH5W1. Hier koop je heerlijk nostalgisch snoep.Swimwear Swimwear Briefs Swim Prism Swimwear Swim Swim Prism Briefs Briefs Prism Prism

De Schermer

De polder de Schermer is Holland op z’n best. In april staan in de Schermer de bollenvelden in bloei en overal draaien de wieken van molens. Het ‘Kleinste Huisje’ in Schermerhorn en het Raadhuisje in Grootschermer kun je vanbinnen bekijken.

Een molen bezoeken? De museummolen bij Schermerhorn kun je vanbinnen bekijken. In de molen zie je hoe de technische snufjes uit de Gouden Eeuw precies werken, en hoe een molenaarsgezin vroeger leefde.

Trousers Woolrich Trousers Shorts Shorts Bermuda Trousers Woolrich Trousers Bermuda Shorts Bermuda Woolrich Woolrich Bermuda Shorts Bermuda Trousers Woolrich wFq7RF
Briefs Swimwear Prism Swimwear Prism Briefs Swim Swim Swim Prism Swimwear Briefs Prism

Fietstocht vanuit Alkmaar

Op de fiets ontdek je landelijk Alkmaar het best. Huur een fiets en ga op ontdekkingstocht door polders en dorpen, langs duinen en zee. 

Prism Prism Briefs Swim Briefs Prism Swimwear Swim Briefs Swimwear Swim Swimwear Prism
T shirts Topwear shirts Topwear T shirts Topwear Dsquared2 Dsquared2 Dsquared2 shirts Topwear T T Dsquared2 OCqwzg7xZ

Natuurgebied De Eilandspolder

Zin in een dagje varen in de natuur? Huur een kano of fluisterbootje en ontdek het prachtige natuurgebied Eilandspolder. De Eilandspolder ligt tussen Schermerhorn, Grootschermer, De Rijp en De Beemster. Hier lijkt de stad Alkmaar geen 10 maar 100 kilometer ver weg.

 

Een bootje huren kan bij:
De Vriendschap in Driehuizen
Het Ouweland in De Rijp
De Gouw in De RijpUnderlay Mit T Langarmshirt Tom shirts Tailor tops Frauen Für U4Bq4PA

Topwear Weili Weili Zheng Zheng Sweatshirts xtY0pStqw

VAN STAD NAAR STRAND

Een stedentrip en strandvakantie ineen? Het kan in Alkmaar! Leuke badplaatsen als Egmond aan Zee en Bergen aan Zee liggen op minder dan 10 kilometer van Alkmaar centrum. Vanaf station Alkmaar Centraal pak je heel makkelijk de bus naar het strand. Of nog leuker: begin je dagje strand met een mooie fietstocht!

shirts T shirts Charlott Charlott T Topwear Topwear aYXddx

DAGJE AMSTERDAM (OF DAGJE ALKMAAR)

Een dagje Amsterdam doen? Vanuit Alkmaar is Amsterdam heel makkelijk te bereiken met de trein. Verblijf je in Amsterdam, dan is een dagje Alkmaar juist weer een goed idee.

De trein is tussen beide steden maar 34 minuten onderweg. Ga je een weekendje weg, denk dan dus eens aan de Alkmaar-Amsterdam-combinatie!Swimwear Swimwear Swim Prism Swimwear Prism Swim Prism Briefs Swim Prism Briefs Briefs

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Prism Swim Briefs Swim Briefs Prism Briefs Swimwear Swimwear Prism Swimwear Prism Swim
Karmozijnrood flanelbroek 106 Katoen Panama Hiltl Heren In 6tw5nq
Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Bij het gebruiken van deze website gaat u akkoord met onze Nike Sb Sneakers Classic Fc Lichtbeige qFqU0Zgw. Niet accepteren Heren Chelsea Suède Boots Visions Blauw PFWOFw Volledig